Robert Vakkers | Service Level Manager

Skysource is een samensmelting van gezelligheid en niet lullen, maar poetsen!

Hoe ziet jouw functie eruit?

Als Service Level Manager zorg ik voor een zo’n warm mogelijke band met onze klanten – zonder dat ik hierbij commercieel hoef te zijn. Het gaat om het leveren van de beste service. Om klanten zo tevreden mogelijk te houden met de diensten die ze bij ons afnemen. Het leuke aan mijn functie is dat ik tussen de klant en collega’s sta. Ik bepaal in samenspraak met de klant wat ze van ons mogen verwachten en spreek daar mijn collega’s op aan. Juist dat speelveld maakt mijn werk zo uitdagend.

Wat is het leukste aan werken bij Skysource?

Loop eens binnen zou ik zeggen. De sfeer is onbeschrijflijk. Skysource is een fantastisch bedrijf om voor te mogen werken. Het werk is leuk en de klanten uitdagend. We zijn een (h)echt team en iedereen draagt vanuit zijn eigen expertise een steentje bij. Daarnaast is er een unieke mix tussen de niet lullen, maar poetsen mentaliteit (Rotterdamse collega’s) en de Brabantse gezelligheid (Eindhovense collega’s).

Wat betekent teamspirit voor jou?

Teamspirit voor mij is: voor elkaar klaarstaan als het nodig is. Het is de mentaliteit van de schouders eronder en dingen samen doen.

Wat wil je nog bereiken bij Skysource?

Binnen mijn functie ben ik sowieso nog niet vakvolwassen. Ik volg daarom nog een opleiding, omdat er nog zoveel terrein te winnen valt. Servicemanagement bestaat nog niet heel lang en voor elke klant dient dit nog verder ingeregeld te worden. Daar zit de uitdaging in en zolang Skysource in de lift zit, hiermee ook de hoeveelheid werk. Mijn doel is om het dagelijks leven van onze klanten makkelijker en leuker te maken, waarbij tevredenheid en service bovenaan staan.

Skysource in 5 woorden…

Gedreven. Vakidioten. En stiekem ook wel prettig gestoord. Om dat te ervaren hoef je maar één stap binnen te zetten. De sfeer is gewoon geweldig hier!

Skysource is een samensmelting van gezelligheid en niet lullen, maar poetsen!

Gerelateerde vacatures

Lees ook

Skysource is een IT-bedrijf waar je jouw ziel én zaligheid in kwijt kunt!

Skysource is een IT-bedrijf waar je jouw ziel én zaligheid in kwijt kunt!

Waar hou jij je als Business Controller onder andere mee bezig? Als snelgroeiend bedrijf heeft Skysource elk jaar ambitieuze doelstellingen. In mij...

Lees meer >
Samen deadlines halen, samen successen vieren en samen een frikandelletje eten.

Samen deadlines halen, samen successen vieren en samen een frikandelletje eten.

Hoe ziet jouw functie eruit? Geen dag hetzelfde binnen Skysource. Betrokken zijn bij in- en verkoop betekent schakelen tussen klant, leverancier en...

Lees meer >