Geert-Jan | Business Controller

Skysource is een IT-bedrijf waar je jouw ziel én zaligheid in kwijt kunt!

Waar hou jij je als Business Controller onder andere mee bezig?

Als snelgroeiend bedrijf heeft Skysource elk jaar ambitieuze doelstellingen. In mijn functie ben ik, samen met de Financieel Directeur, verantwoordelijk voor het uitleveren van interne rapportages en de scherpe financiële bewaking van onze organisatie. Zo zorg ik ervoor dat alles tijdig betaald wordt en dat we op resultaat draaien om onze doelstellingen te behalen of liever nog: te overtreffen!

Hoe ziet jouw dag bij Skysource er uit?

Gelukkig is geen dag hetzelfde! Dat vind ik heerlijk. Zo rijd ik iedere ochtend naar kantoor en heb ik het voornemen om een aantal werkzaamheden uit te voeren. Maar het kan zijn dat, 3 minuten na binnenkomst, mijn hele dag er weer anders uitziet. Dat is inherent aan de functie en zorgt ervoor dat het werk erg afwisselend blijft.

Wat betekent teamspirit voor jou?

Voor mij is teamspirit het bereiken van een doel door dit samen te doen. Door met z’n allen ergens de schouders onder te zetten. Ik ben trots op het team en waar we nu staan. Het is een hechte club die voor elkaar klaar staat en daar krijg ik energie van!

Hoe zou je toekomstige collega’s over de streep trekken?

Skysource is een IT-bedrijf waar je jouw ziel én zaligheid in kwijt kunt. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde professionals die streven naar kwaliteit. Ondanks dat we erg resultaat gedreven zijn is het nog steeds een warm bad waar je in terecht komt. En dat is belangrijk. Het is hier niet ieder voor zich, maar je werkt binnen één team. We werken hard, maar het is ook informeel gedurende de dag. Zo ga ik tussen de middag vaker met collega’s buiten de deur lunchen. Zo leer je elkaar net op een andere manier kennen. Opgeteld maakt dit waarom ik graag voor Skysource werk.

Waar ben je het meest trots op?

Dat was het moment dat we onze eerste grote klant binnenhaalde. We waren toen nog met een klein groepje, maar het is een geweldig gevoel om dan al het vertrouwen te krijgen van een klant op formaat. Ik kreeg toen het gevoel: nu begint het pas!

Skysource is een IT-bedrijf waar je jouw ziel én zaligheid in kwijt kunt!

Gerelateerde vacatures

Lees ook

Skysource is een samensmelting van gezelligheid en niet lullen, maar poetsen!

Skysource is een samensmelting van gezelligheid en niet lullen, maar poetsen!

Hoe ziet jouw functie eruit? Als Service Level Manager zorg ik voor een zo’n warm mogelijke band met onze klanten – zonder dat ik hierbij com...

Lees meer >
Samen deadlines halen, samen successen vieren en samen een frikandelletje eten.

Samen deadlines halen, samen successen vieren en samen een frikandelletje eten.

Hoe ziet jouw functie eruit? Geen dag hetzelfde binnen Skysource. Betrokken zijn bij in- en verkoop betekent schakelen tussen klant, leverancier en...

Lees meer >