Solliciteren bij Skysource

Carrière stappen

bekijk onze vacatures

Waar wil jij
graag werken?

Skysource
of course

Met mij maak je als eerste kennis

De HR-afdeling van Skysource is erop gericht om sollicitatieprocedures zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen. Daarom wordt er gewerkt met het 4-stappen plan. Marleen de Vos is de persoon waarmee je als eerste in contact komt. Voldoe je aan de functie-eisen en is er een click, dan komt er zeker een vervolg. Het desbetreffende directielid of manager beoordeeld in beide gesprekken of je de kandidaat bent waar ze naar op zoek zijn. Is dat het geval, dan wordt er een contractvoorstel gedaan.

Martijn Eckhardt - Internal Recruitment Skysource

De stappen voor jouw carrière

Stap 1

CV & Motivatie opsturen

Zodra het C.V., met eventuele motivatie, is doorgestuurd naar de HR afdeling van Skysource, wordt deze bekeken en beoordeeld. Bij een positieve beoordeling wordt in overleg met Marleen een afspraak gemaakt op welke dag en tijdstip het eerste gesprek plaats vindt. Via de mail ontvangt de sollicitant de bevestiging.

Stap 2

Beoordeling of eerste gesprek

Na het eerste contact, volgt er een kennismakingsgesprek. Er wordt met name gekeken of de sollicitant aan alle eisen voldoet en, niet onbelangrijk, of hij of zij als persoon ook past binnen de organisatie. Dit gesprek vindt plaats op het kantoor in Eindhoven of Schiedam.

Stap 3

Vervolg gesprek

Wanneer er tijdens het eerste gesprek een click ontstaat, kan een vervolg gesprek niet uitblijven. Dit gesprek vindt plaats met de leidinggevende en is bedoeld om nog dieper op de inhoud van de functie in te gaan. Zijn ook nu beide partijen enthousiast, dan kan de laatste stap gezet worden.

Stap 4

Contractvoorstel

Skysource komt met een mooi en uitgebreid contractvoorstel. Alles wordt hierin zorgvuldig meegenomen en vervolgens met de sollicitant doorgenomen. Dit geldt zowel voor de primaire als de secundaire arbeidsvoorwaarden. Zodra de handtekening is gezet, wordt de nieuwe Expert met open armen ontvangen.

Welkom bij Skysource!

Gefeliciteerd, join the club! Fijn dat je ons team komt versterken. Ik wens je dan ook een hele mooie toekomst bij Skysource toe! We gaan zeker het glas heffen op de successen die gaan volgen.

Bert Verhoeff - CEO Skysource

Geïnteresseerd? Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie